Goede voorbereiding is het halve werk

Elk drukwerk begint bij de prepress. Onze ervaren prepress-operatoren zetten uw ontwerp of idee om in een drukklare plaat.

Aanleveren van bestanden

U kunt ons een drukklaar bestand aanleveren of u kunt het aan onze prepressafdeling overlaten om uw brochures, flyers, nieuwsbrieven, magazines, enz. op te maken. Alle bestanden onderwerpen wij sowieso nog aan een kwaliteitscontrole op verschillende niveaus: kwaliteit van de afbeeldingen, kleuren, lettertypes, overdruk en formaat. Hier vindt u meer informatie over hoe u uw bestanden aanlevert.

Drukproef

Daarna krijgt u van ons een drukproef, digitaal en/of op papier. Wij garanderen u dat de inhoud van die proef perfect zal overeenstemmen met de effectieve druk van uw drukwerk. Indien u zich zorgen maakt over de juiste kleurweergave kunt u ook steeds een kleurechte proef opvragen.

Impositie en CTP

Na goedkeuring van de drukproef en alvorens uw drukwerk op plaat te belichten, voeren wij een laatste controle uit. Een correcte plaatbelichting betekent namelijk dat persstilstanden worden vermeden en dat uw drukwerk aan snelheid wint! Via ons CTP-systeem (computer-to-plate) worden uw bestanden niet alleen snel en correct verwerkt, het gebeurt ook op een milieuvriendelijke, chemievrije manier!

Web2Print

Omdat snelheid voor u belangrijk is, ontwikkelden wij Web2Print, een platform waar u uw project kunt opvolgen en uw drukwerk last-minute kunt aanpassen, zowel grafisch als inhoudelijk. De wijzigingen gebeuren meteen op onze eigen server waarna uw drukproef direct en automatische wordt gegenereerd. U kunt hierop zelfs inloggen van overal ter wereld, en dit alles kan zonder uw deadline op te schuiven!

Kom meer te weten over onze Web2Print en e-tools of vraag meteen gratis en vrijblijvend een demo aan!

Contacteer ons!

mail